top of page
Bruno Janssens Artisanale kroketten in Herentals

Lees er zeker onze recensies na!

Lekker koken en lekker eten brengt gezelligheid onder de mensen!  Want wat is er fijner dan samen te tafelen?
 
Deze beleving was de reden dat ik lang geleden een koks- en bakkerij/banketbakkerijopleiding volgde in Geel.  Om meer ervaring op te doen ben ik daarna gaan werken in restaurant De Mutsaert in Grobbendonk. 
 
Maar toen de kinderen kwamen, ben ik een andere richting ingeslagen om meer tijd met mijn gezin te kunnen doorbrengen.  Intussen zijn mijn zoon en dochter niet “klein” meer en beginnen meer en meer hun eigen ding te doen.
 
En dan kwam mijn passie voor lekker koken en eten terug naar voor.  Dit tot grote vreugde van mijn familie en vrienden die zich graag laten uitnodigen want er is wel altijd iets nieuws te proeven!  Vooral als ik zelfgemaakte kroketten – met kaas, garnalen of andere, zelf gecreëerde vullingen – serveerde als aperitiefhapje, voorgerecht of borrelhapje, kreeg ik enthousiaste reacties. 
 
Daar moest ik toch iets mee doen!   En…het begon te kriebelen om mijn koksmuts weer boven te halen. 
Ook het werken met verse ingrediënten is een tweede passie.  Mijn groententuin is hiervan één van de gevolgen.
 
Ik kies daarom bewust voor ambachtelijk gemaakte en artisanaal…voor een pure, eerlijke smaak, zonder kleurstoffen of andere toevoegingen.
Ambachtelijke kroketjes zoals ambachtelijke kroketjes moeten zijn!
 
Onder ‘Assortiment’ vind je een overzichtje van de diverse kroketten die ik nu aanbied. Maar smakelijke suggesties zijn altijd welkom.
 
Bestellen kan  hier!

Om de 14 dagen kan je mijn producten ook bestellen bij de buurderij van Pulderbos en de buurderij van Mol. Ontdek zeker het concept van Boeren en Buren.


Trouwfeest, receptie, babyborrel, bedrijfsfeest, tuinfeest, communie, lentefeest ... Vraag de beschikbaarheid en formules van mijn foodtruck! 
In de pers: Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws 
 
banner feestdagen.jpg
Kroketrivierkreeftjes prei curry.jpg
ranst.jpg
Garnaalkroket

Artisanale kroketten Herentals Bruno Janssens ambachtelijk desserts dessertenbuffet chocolademousse rijstpap rijstpapkroket bavarois

<meta name="google-site-verification" content="jjp0KgrT84JmnosvU9EgHFL3qgLRpA0EzQ5E2Csy0pc" />

bottom of page